Moduulipohjainen VetoBox-sovelluskehitysjärjestelmä

VetoBox on Vetokonsulttien kehittämä, joustava ja erinomaisesti skaalautuva toiminnanohjausjärjestelmä. Se on moduulipohjainen, verkon yli käytettävä, sovellusvuokraukseen perustuva ratkaisu asiakaskohtaisten tietojärjestelmien toteuttamiseen.

VetoBox-järjestelmä sisältää yli 50 valmista sovellusta (mm. Jäsen, Tutkimus, Palvelutilaus, Varasto, Päiväkirja, Lasku, Projekti), joista muodostetaan erilaisia osakokonaisuuksia eli moduuleita. Näiden pohjalta asiakaskohtainen sovelluskokonaisuus voidaan toteuttaa nopeasti ja riskittömästi. Järjestelmän merkittävä etu on siinä, että sovelluksia voidaan käyttää jo järjestelmän suunnitteluvaiheen aikana, kunhan tarvittavat sovellukset on valittu.

Järjestelmässä on valmiina monipuoliset ratkaisut roolikohtaisesti rajattujen käyttöoikeuksien hallintaan. VetoBox-järjestelmällä voidaan tehdä yhtä hyvin yksittäinen, pieni erillissovellus kuin laaja, koko organisaation kattava ERP-järjestelmä toiminnanohjaukseen. Ja kaikkea siltä väliltä.

VetoBox-ratkaisu takaa järjestelmien täydellisen muokkausmahdollisuuden omiin tarpeisiin. Pohjaksi voidaan ottaa valmiit moduulit ja täydentää toiminnallisuuksia kehittämällä täysin omia sovelluksia ja moduuleita. Muokkaukset ja moduulit voidaan toteuttaa Vetokonsultit Oy:n ohjelmointipalveluna, omana työnä tai kolmannen osapuolen tuella.

Järjestelmän sovitusrajapinnat on toteutettu siten, että ne eivät rikkoudu automaattisesti toteutettavien kokonaisjärjestelmän versiopäivitysten yhteydessä.
 
Teknisesti VetoBox on Java-pohjainen, Internet-verkon yli käytettävä sovellusjärjestelmä. Järjestelmä tarjotaan SaaS (Software as a Service) palveluna verkon yli. Järjestelmää voidaan käyttää sekä tietokoneelle asennettavan ohjelman kautta että verkkoselainten kautta toimivalla HTML-käyttöliittymällä, myös mobiililaitteilla.

Järjestelmä voidaan asentaa myös asiakkaan omaan palvelinympäristöön, mikä yhdistää valmiin perusratkaisun luotettavuuden omaan tietotekniikan suojattuun kokonaishallintaan. Vetobox toimii pilvipalveluna, mikä Vetokonsultit Oy:n toteuttamana tarkoittaa seuraavia asioita:

  • sovelluksia käytetään Vetokonsultit Oy:n hallitsemilta, Suomessa sijaitsevilta palvelimilta
  • asiakkaan ei tarvitse investoida palvelimiin, niiden ylläpitoon, varmistuksiin eikä lisensseihin
  • versiopäivitykset hoituvat automaattisesti
  • sovellukset ovat käytettävissä tarvittaessa kaikkialta
  • vaihtoehtoisesti palvelin voidaan asentaa asiakkaan hallinnoimalle koneelle

Pilvipalvelussa ylläpitoon kuuluu sekä varmistuksista huolehtiminen että pääkäyttäjien sähköposti- ja puhelinneuvonta.

VetoBox takaa luotettavan, pitkäikäisen ja taatusti toimivan ratkaisun, joka voidaan rakentaa nopeasti ja riskittömästi.

 

Ratkaisumme toimialallesi

Järjestöt ja yhdistykset Hoitoala Tutkimukset ja HR Projektinhallinta Tuotanto ja teollisuus Kuljetus ja logistiikka Oma kokonaisuus